top of page
FAQ

Veelgestelde vragen

Ik ben niet goed in Instagram, kan ik de cursus nog steeds volgen?

In de cursus wordt de structuur kort uitgelegd voor nieuwe gebruikers van Instagram, dus dat zit wel goed. 99% van de cursisten heeft al ervaring met Instagram, maar soms maakt iemand speciaal voor de cursus een account aan. Dat is dus prima: maar oefen eerst een kwartiertje met de app voor je begint. Of vraag iemand die het je kan uitleggen.

Is de cursus alleen beschikbaar voor particulieren of ook voor ondernemers?

Voor beide! De cursus is geschikt voor zowel particulieren, ondernemers als designers omdat de tips die ik geef zowel voor ondernemers te gebruiken zijn als voor particulieren die voor zichzelf willen inkopen.

 

Ook de eigenheid in je interieur cursus is geschikt voor designers die een overzichtelijke opfrisser willen én een andere methode willen leren.

Hoe lang blijft de cursus online staan?

De cursus blijft gedurende 1 maand online staan. De cursus is opgebouwd uit 6 lesdagen van circa 45 minuten tijdsinvestering. Je kiest zelf op welke dag(en) of tijdstip(pen) je aan de slag gaat.

Waar kan ik de cursus vinden?

Als je een Instagramcursus hebt aangeschaft ontvang je een mail met instructies. In deze instructies staat voor welk Instagramaccount je een volgverzoek moet sturen.

Kan ik instromen wanneer ik wil?

Ja, dat kan zolang de cursus online staat. Je betaalt wel gewoon het volledige bedrag, want alles is te zien in de hoogtepunten. Ook de livesessies worden opgenomen.

Hoe kan ik betalen?

Gemakkelijk via iDeal of creditcard.

Krijg ik een factuur?

Ja zeker, de factuur wordt per mail naar je toegestuurd.

Als ik het niks vind, krijg ik dan mijn geld terug?

Ja! Ik ben er zo van overtuigd dat je er veel aan gaat hebben, dat ik je het volledige bedrag terugbetaal (binnen 14 dagen) als je het niets vindt. Dat ben ik trouwens ook wettelijk verplicht hoor ;-). De enige eis: je moet alle oefeningen hebben meegedaan, en daar wil ik bewijs van zien. Als je dat hebt gedaan stort ik het geld terug op je rekening.

bottom of page